OVER

Mijn naam is Adrie Pasztjerik ik ben al ruim 30 jaar werkzaam als Juwelier – Goudsmid In 2004 deed ik een uitvinding. Dit betrof een assieraad waar het as van de overleden persoon zichtbaar was. Dit was destijds nergens te vinden en na zorgvuldig onderzoek bleek dit wereldwijd niet  te bestaan. In die tijd bestonden er alleen maar ashangers waarin het as in een afgesloten ruimte zat. Des te meer reden voor mij om hiervoor patent aan te vragen. Dit patent heb ik in begin 2006 ook gekregen; Remember Me Collection was geboren.

Wij zijn hier gelijk mee aan de slag gegaan. Vele vooruitstrevende en uiteenlopende modellen zijn in de afgelopen jaren voorbij gekomen. Nu, 14 jaar later zijn we eindelijk toegekomen om een hele nieuwe collectie te ontwerpen. Alle producten van Remember Me Collection worden met de hand gemaakt en gevuld met de grootste zorgvuldigheid en respect.
Van het as wordt door ons speciaal ontworpen systeem een steen gecreëerd die hoogglans wordt gepolijst.

Ons product is momenteel ruim 13 jaar in productie en getest in tegenstelling tot andere producten / assieraden / memorials die standaard op internet aangeboden worden. en die met diverse EPOXIES  zijn vermengd.
Div epoxies kunnen huid irritatie veroorzaken. Let dus goed op, niet elke epoxy is geschikt om in een  sieraad te gebruiken.